Blir jeg syk av å trene??


(Gammelt bilde )

Jeg lurer oppriktig på jeg, kan man bli syk av å trene?
Føles som hver gang jeg endelig kommer meg tilbake på studio og finner litt rutine, så tenker kroppen at: neida dette gidder vi ikke. Her slenger vi heller på litt feber, hodepine og sofatjeneste.

Greit nok jeg hverken er den sunneste, mest trente eller har en frisk kropp fra før, derimot så føles det som dette er en gjenganger.

Så jeg googlet litt, farlig men det gjør vi jo alle , og det står jo at man får dårligere immunforsvar etter tyngre treningsøkter!! Jaha???
Så min allerede halvslitne kroppen full av fibrosmerter som er ganske så avhengig av trening for å ha mindre vondt, skal lettere bli syk pga trening?

Forstå det den som kan… og jeg sliter med å både tro og akseptere dette. Så om noen har noen smartere og mer rette svar på hva dette kommer av så taes det imot altså…

Men men. Jeg ligger her og pleier denne skrotten til feber osv er borte og så gyver vi løs på nytt. Den som gir seg er en dritt..
Kos døkk videre og slit med helsa…
Snart jul a gitt…
Men vi tar helg først eller hva??😁

Kjerring som sikkert aldri blir helt voksen. Klarer ikke drikke kaffe, oppleves for noen som ei som aldri kan holde kjeft men egentlig er et ålreit kvinnfolk. Livet er ikke for pyser men vi kan hjelpe de som trenger en hånd
Posts created 64

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top