Du er da ikke så tynn…

Jeg klarer bare ikke la være å si noe nå. For de siste dagene har jeg virkelig måttet tenke på at det finnes ufattelig mange «dumme» folk der ute.
Jeg skriver dumme i gåsetegn pga det er de totalt uvitende ordene som sies som er dumme.

Jeg har den siste tiden begynt å åpne meg mer om mine spiseforstyrrelser. Noe jeg føler mye skam og flauhet over. Dette er et tema som sjelden har fått plass i mitt liv føre det blusset hardt opp igjen etter noen år hvor ting var mer «ok» .

Når man deler, forventer man alle mulige «gode råd» , påføring av skyld om f eks latskap eller å være oppmerksomhetssyk til å rett og slett «lyve».
Ja så drøyt er det til tider.

En av tingene som jeg synes er ufattelig svakt av noen å gjøre , er å bagatellisere enten smerte, sykdom eller annet som skaper utfordringer i en ellers ganske hard hverdag for mange. Å se hvor lett man kan slenge ut en setning og dermed avfeie åpenhet synes jeg vi burde klart å ha lært til nå at ikke er innafor.

Snakket med ei venninne i dag og vi kom inn på at folk mener for raskt. Spør ikke, men har en mening uten å vite eller forstå. Dette kan skape problemer for dem som velger å dele.

Så, tilbake til den siste tiden med hva jeg har opplevd Så trodde jeg at de første gangene var noen få tilfeller. Men fler enn jeg trodde kom med kommentarer på min kropp, utseende og væremåte som da tilsa at jeg var jo hverken så tynn , sliten eller så dårlig stelt at jeg kunne ha spiseforstyrrelser.

Jeg gikk etterhvert litt inn i meg selv og tok med meg alt dette. Her måtte jeg faktisk ha litt pause fra å dele mer fordi det ble ufattelig vanskelig. Jeg følte meg ikke trodd eller at jeg ikke var syk på «rett måte». Er det der vi er kommet?
Er det et antall kg eller hvordan du generelt ser ut som bestemmer dette?

I alle sykdommer eller diagnoser finnes ytterpunkter. Fra det verste til det mest milde. Man må være veldig forsiktig med å mene eller påstå noe , da man sjelden vet hele problematikken.

Så ja, jeg følte meg mer usikker nå på å dele. Fordi jeg trenger å få lov å eie dette og hjelpe meg selv ut av den vanskelige sirkelen. Ingen vet og ingen kan si. Men å mene noe skal dem alle. Var slik det føles for meg.

Jeg er heldigvis voksen og såpass sur og gammal at jeg klarer å dra meg ut av en slik negativ tankegang raskere enn da jeg har 25. og jeg velger å fortsette å dele. Jeg føler meg bedre med å åpne opp. Det er sårt og trigger til tider. Men akkurat nå så føles det som alt gjør det.

Men folkens, ikke snakk om andre sin vekt, hud, hår, klær eller annet for å si «du ser da ikke så tynn ut at du kan ha en spiseforstyrrelse . For er ikke det det handler om. Det finnes flere typer , grader og problematikker i dette.

Jeg er på rette veien. Søkt hjelp og jeg velger å være brutalt ærlig nå fremover. Jeg ønsker ikke å skade meg selv mer eller leve med denne problematikken lenger enn nødvendig.

Husk å søk hjelp om du sliter med noe. Uansett hva. Ikke bær på dette alene❤️

Hilsen meg som aldri gir opp❤️

Tatoveringer ikke alle tar kanskje?

Min mann vet dere…
Ja han kalles HR.hanekam og er kjent for sin fargerike hanekam, fargerike sokker og klær som gjør atjeg ikke mister han i butikken med det første .

Jeg digger at han gjør som han selv ønsker og gir blanke i hva folk måtte mene. Og gjett om han har fått høre det.

«Ikke aldersadekvat klesstil og hårfrisyre»
«Whitetrash»
«Midtlivskrise»

Bare noen få av alle de flotte meningene enkelte kan ha.
Men heldigvis får han mange positive også. Spesielt av de yngre. Dem digger stilen og at han våger. Jeg er enig der altså.

Men så kommer vi til tatoveringene, og ingen trodde vel at det skulle være noe annerledes🤪Han føler for å bare gi en ekstra liten beskjed og her kan du selv se hva han mener:

I 2017 tok han sin aller første tatovering , på samme sted som han tok disse på fingrene. På sin bursdag, akkurat som sist.
Dem er veldig flinke og latteren satt løst da dem skjønte hva han skulle ha😂

Han har nå 3 tatoveringer og den som er mest maltesisk, et maltakors, er ikke tatt på Malta men på Strømmen her i Norge … Ja ja får vel bare forstå at gubben har litt kjærlighet til Malta han også.
Uansett så ble det kult, mener nå vi, og nok en strategisk plassert beskjed til enkelte på plass…

Ellers ha en videre god jul alle sammen🎄☃️

Bryllupsreise … bare 4.5 år forsent😂

MALTA.. WE ARE BACK❤️

Veldig etterlengtet, herlig og sinnsykt spontant . Men dette er oss i et nøtteskall. Vi kan ikke planlegge så mye på forhånd, for da kan du vedde på at noe går helt på trynet.
Ironien her er at veldig lite gikk som planlagt selv om vi bestilte og reiste på 1 uke…

Først kom snøkaos i Tyskland så flyet ble innstilt og senere bare flyttet far Tyskland til Sveits. Den var grei og bare noen timer senere enn planlagt.

Så fant vi ut at i bestillings-koma så ble det en feil på antall dager på hotell kontra flyreisen så ferien ble brått 3 dager kortere enn vi først valgte. Null stress, sånn måtte det gå. 10 dager ble nok tenkte vi.

Selve ferien var innholdsrik og vi fikk endelig sett alt igjen. Etter å ha bodd på Malta før i over 2 år så kjenner vi øya. Kjøpte bussbillett for 7 dager og reiste dit neste tok oss.

Og Malta leverer som alltid. Sol og 27 grader flere dager. Julelys, musikk og boder overalt . Uansett hvor vi reiste gant vi igjen alle de tingene vi pleide elske med å bo her. Nemlig menneskene og de helt randomme samtalene som endte med mye latter og smil.

Selvsagt ble jeg syk noen dager , men da tenkte været å hjelpe med å gi oss 2 dager med piskende regn og vind. Så hotellrommet ble vel brukt. Varmt bad og takeout👏

Jeg kunne delt så mye om Malta og vpr reise før. Men ord kan ikke beskrive den kjærligheten vi har for denne øya. Så slenger heller med flere bilder og der kan dømme selv❤️

Og så må vi jo ta med at da vi skulle reise hjem, ble flyet stående med oss inni, på bakken , i 3.5 time. Fikk ikke mat, men en liten flaske vann. Det merkelige var at bakkemannskapet var «forsvunnet». Ingen visste hvor og dem måtte kontakte noen for å komme og få baggasje og alt i flyet. De som kom hadde ikke dette som fast jobb så det ut som. Og da siste kontainer skulle på, ble luften ødelagt😂jeg tuller ikke. Så måtte det leites etter en ny.
Kapteinen kalte dagens hendelser «murphys law « og vi var enige.

Men vi kom oss hjem, møtte snøen som lavet ned og er enige om en ting :

Vi skal absolutt flytte tilbake til Malta når gutta er voksne og ute av redet. Dette gjorde oss godt på så mange måter. ❤️

Ønsker du følge oss på sosiale medier for mer om vårt liv så heter vi

Betinamarlen på snap og Instagram

Swachle_ på snap og Instagram

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top