Blir jeg syk av å trene??


(Gammelt bilde )

Jeg lurer oppriktig på jeg, kan man bli syk av å trene?
Føles som hver gang jeg endelig kommer meg tilbake på studio og finner litt rutine, så tenker kroppen at: neida dette gidder vi ikke. Her slenger vi heller på litt feber, hodepine og sofatjeneste.

Greit nok jeg hverken er den sunneste, mest trente eller har en frisk kropp fra før, derimot så føles det som dette er en gjenganger.

Så jeg googlet litt, farlig men det gjør vi jo alle , og det står jo at man får dårligere immunforsvar etter tyngre treningsøkter!! Jaha???
Så min allerede halvslitne kroppen full av fibrosmerter som er ganske så avhengig av trening for å ha mindre vondt, skal lettere bli syk pga trening?

Forstå det den som kan… og jeg sliter med å både tro og akseptere dette. Så om noen har noen smartere og mer rette svar på hva dette kommer av så taes det imot altså…

Men men. Jeg ligger her og pleier denne skrotten til feber osv er borte og så gyver vi løs på nytt. Den som gir seg er en dritt..
Kos døkk videre og slit med helsa…
Snart jul a gitt…
Men vi tar helg først eller hva??😁

Ommøblerer… igjen..

Hei hei.
Gåt litt tid mellom hvert innlegg fra meg og grunnen er rett og slett at jeg mister hele kreativiteten når det kommer til å skrive. Når man har en så aktiv snapvlog så deles jo så mye der, og jeg sliter litt med å fordele infoen på to steder.

Men hva skjer hos oss nå?

Etter vannlekkasjer og langvarig sykdom har vi nå falt til ro litt. Økonomien fikk hjelp med refinansiering og nå puster man igjen.
Mitt lille i-landproblem ble nå

«Hva skal jeg driver med?»

En rask titt rundt i huset sa meg raskt at her passet ikke ting sammen lenger. Ihvertfall ikke i mitt hode. Så jeg ommøblerte på stue og spisekroken… igjen… byttet ut skapene…igjen😂
Og maling… sort maling … nevnte jeg at jeg liker sort maling???

Her ser dere før og etter bilder av skapene jeg hentet gratis på Finn.no:

Og en ting til er nå oppe. Nemlig ny lampe. Og da snakker vi NY. Jeg som aldri omtrent kjøper nye ting så ble lamper det jeg sparte opp til. Og med min flaks så er jo tiden nå med opptil 70% og vi snakker mye avslag på denne nå.
Hva synes om denne?:

Her er hvordan kroken så ut før:

Jeg er langt ifra ferdig og tipper jeg aldri vil bli helt fornøyd heller. Men følg med for kommer sikkert mer bilder på flere ferdige prosjekter. Og mesteparten hos meg er hentet gratis eller kjøpt sinnsykt billig ,pusset opp selv eller gjenbruk av eget interiør .

Jeg er ganske impulsiv og ubestemmelig av meg, noe som er både pluss og minus. Men jeg får noe å drive med. Som før var min greie. Jeg håper jeg kan inspirere andre til å gjøre ting på sin måte. Tenk så kjedelig om alle hus så like ut inni??🫣

-Betina Marlen❤️

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top