Når huset må selges

 

Det er trist. Så jævlig trist.

Nesten 2.5 år er gått siden vi tok over huset. Mannen sitt barndomshjem og der hvor hele vår reise som kjærester og senere ektepar startet.

På disse årene har vi stått sammen gjennom enorme påkjenninger med alt fra miste helse, jobb og enorme utgifter som ikke var beregnet. Men vi klarte oss . Vi gjorde de grepene som måtte til, for dette håpet vi skulle bedre seg.

Slik skulle det altså ikke bli. Og noen ganger må man stoppe før det går for langt. Så når mannen får en uføretrygd som ikke holder , og min inntekt går ned så blir det ikke nok. Man kan ikke leve på luftsuppe og venteboller i tilfelle ny vannlekkasje eller at vaskemaskinen ryker.

Jeg vet godt vi ikke er alene om å sitte med økonomiske bekymringer. Men etter å ha fått hjelp fra husbank og reddet hus, hverdag og så litt lys i enden, så er det en lav uføretrygd som skal sette stopper.

Vi har ikke mer energi, penger eller psyke til dette. Vi må bevare forholdet og resten av helsen så langt det går. Men det er trist som faen!! Vi er sinte og veldig lei oss. Man føler seg så ufattelig mislykket og lurer på når det skal ta slutt??

Vel, kaster oss rundt og begynt prosessen . Selge i dag er ikke lett. Vi må forberede oss på en lav salgssum eller at det tar tid. Samfunnet er ikke bygd opp for oss som mister helse og inntekt. Man skal leve på halvparten av det man hadde og i tillegg miste det sosiale og følelsen av å være en del av samfunnet.

Heldigvis har vi ikke små barn. Vi har klart å spare litt føre alt kræsjet så vi kan fikse småting føre et salg. Vi kaster oss rundt og legger om livet … igjen… Og kjemper på… igjen… 

Der det er hjerterom er det husrom. Et hjem er der familien er og er det vi prøver tenke på i hele denne prosessen. 

Ikke min plikt å informere deg


Hvorfor tror enkelte at dem har KRAV på å vite alt. Og da mener jeg alt!! Helt seriøst så går dem nesten av hengslene om dem ikke får hver minste lille detalj om det dem selv tror dem MÅ ,SKAL og BURDE vite.
La oss ta et eksempel her:
Jeg deler mye av hverdagen min bortsett fra ungene,selv om de er voksne, og noen ganger så velger jeg hva som føles som privat eller for mye for meg å si noe om. Andre ganger mener jeg rett og slett at det ikke er relevant informasjon på det daværende tispunkt.
Og hva skjer da? Jo det spekuleres og diskuteres i det vide og det breie . Til og med Trump ville vært stolt av konspirasjonene som kommer frem. For hva da? Hvorfor er dette så viktig?
Så miss Nozy, hvis jeg ville du skulle vite , så hadde jeg vel sagt det? Og er du så sinnsykt utålmodig : spør meg!! Ja MEG… og ikke fremmede uten navn eller relasjon til hverken deg selv eller saken😂
Pust, vent , og om informasjonen er ment for deg så kommer den. Jeg vet mange hater og føler det blir sagt A og ikke B alltid. Men det blir jo forventet hele forbanna alfabetet med en gang. …..
Så da fikk jeg det av mine skuldre. Jeg tåler mye og ler godt av mange dårlige «sannheter» som lages fordi det passer folk bedre enn det som egentlig stemmer . For når man først sier det dem lengter etter å høre , så tror dem jo ikke på det heller😂

 

Liker å drømme meg bort i serien

Rekk opp hånda den som alltid ender opp med å se de samme seriene om og om igjen??

✋✋✋✋

Jeg er ganske enkel å glede, men når det kommer til serier så er jeg ganske klar på hva jeg liker og ikke. Jeg kan prøve noe nytt og hender jeg blir hektet , men nå føler jeg det er lenge siden sist jeg så noe som jeg gruet meg til skulle komme med siste episode.

Forrige serie var vel The Rookie. Den var bra. Hovedkarakteren er jo en favoritt så da kunne den nesten ikke feile.

Men ellers er jeg stereotypisk jente og elsker drama, eventyr og de jeg kan drømme meg bort i. Sier ikke nei takk heller til masse klissete husmorporno som f eks Vampire Diaries eller som i denne her , Outlander.
Noe med gamle dager fascinerer meg virkelig. Klærne og livet. Men nå skal det sies at serien er meget glamorøst fremstilt i endel settinger så jeg hadde nok blitt en middelmådig husfru på 1600 tallet..

Uansett så er dette en av de jeg vender tilbake til. Og den varer litt så jeg trenger ikke tenke på hva jeg skal se på de neste 2 ukene, alt ettersom hvor mye tid jeg har å slå ihjel.

God kveld ❤️

Fyllesyk uten å drikke

Da var vi her igjen da. Nytt år med de samme mulighetene som i fjor. Personlig så er jeg sinnsykt glad for at jula er kasta hardt og brutalt ut og hverdagen kan melde seg.Jeg føler meg nemlig rett og slett fyllesyk.

Aner ikke om fler kjenner den følelsen, men hodepine, kvalme og svimmelhet preger ofte de første dagene etter en høytid. Stresset som følger med er der enten man vil eller ei, og jeg er såpass gammel blitt at jeg tåler rett og slett ikke et slikt race.

Vi feiret nyttår på hotell , som vi har gjort de siste 3 årene. Mest fordi vi er de kule foreldrene som lar gutta ha nyttårsfest i huset med sine venner, men også fordi det er utrolig deilig å gjemme seg litt fra all feiring.

Men når da hverdagen er her så sitter vi nå her. Ser på hverandre mens vi lurer på hva som skjedde. Er vi virkelig der at hverdag og fri ikke lenger har et skille?
Betyr alle fridager at vi ender opp med en fyllesyke kun preget av stress som ikke er vårt? Og hvordan blir man «nyktre» fra disse fyllekulene?

Skal si ifra om vi finner svaret. Akkurat nå er det på med utebuksa, finne frem dem store snøskuffe og trodde rævva kropp. Snøen flytter seg ikke selv. Og hørt at å svette hjelper mot fyllesyke 🤪

Ha et godt nytt år alle sammen. Ta med deg kun det hyggelige videre og legg resten igjen. Og ikke minst vær ålreit mot andre. Selv de du ikke kjenner. Hender dem også trenger litt hjelp❤️

Du finner oss ellers på snap og Instagram

@betinamarlen

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top